SANZIANA

Prinde locuri in fata in
aventura verii
locul unde reinventam concediul

Complexul Sanziana este o locatie privata, o oaza de relaxare in inima orasului
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Persoanele in stare de ebrietate nu sunt acceptate in incinta Complexului Sanziana.

Persoanele cu un comportament inadecvat (folosesc cuvinte vulgare sau cu un nivel sonor ridicat) astfel  incat deranjeaza restul clientilor, vor fi conduse in afara incintei, fara returnarea sumelor achitate la intrare.

In cazul in care nu sunt achitate notele de plata sau se foloseste un limbaj ofensator si jignitor la adresa personalului Complexului sau a clientilor nostrii ne rezervam dreptul de a apela la organele competente.

Tarife intrari zilnice

Adulti: 35 lei/pers

Elevi/Studenti: 25 lei/pers (Valabil numai cu carnet/adeverinta de elev/student)

Copii sub 120 cm: 5 lei/pers (Valabil daca este insotit de un adult)

Accesul pe tobogane este GRATUIT si este permis doar copiilor intre 4-12 ani, numai sub supravegerea unui adult.

Sezlong si umbrela: Gratuit

Taxa Baldachin: 30 lei

Cu piscina exceptionala pe care Sanziana v-o pune la dispozitie, veti avea in fiecare vara un corp foarte frumos cu un bronz natural de invidiat. Pe langa faptul ca puteti sa obtineti un bronz de exceptie, inotul poate sa fie foarte disctractiv si un mod foarte bun de a socializa.

Sanziana va invita in aer liber, la o piscina ce se afla intr-o stare impecabila si ce va poate aduce multe momente de distractie si de balaceala. Nu ezitati si alegeti piscina pe care Sanziana Spring v-o ofera, deoarece aici va veti simti in largul dumneavoastra si veti putea sa beneficiati de avantajele inotului (tonifierea muschilor, arderea caloriilor din organism, imbunatatirea echilibrului, relaxarea corpului si mintii, beneficii asupra sistemului cardiovascular, etc.).